Services

Home >> Services

Informatie voor Zorgaanvragers

YininZorg wil via onze eigen unieke formule en persoonlijke werkwijze kwalitatieve zorgverleners inzetten bij zorginstellingen met als doel substantieel bij te dragen aan de continuïteit van de gezondheidszorg.

YininZorg draagt bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg door onze unieke, persoonlijke en mensgerichte service. Want in deze branche gaat het immers altijd om mensen! Onze service is tweeledig. Enerzijds profiteren zorginstellingen van de zorgvuldig geselecteerde zorgverleners met de juiste kwalificaties en werkhouding. Anderzijds bieden wij onze medewerkers volop perspectief: carrière- en opleidingsmogelijkheden. Zo waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van de zorg, voor nu en in de toekomst. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen op het vakgebied van de personele dienstverlening, investeren op maat in onze medewerkers en leveren aan onze opdrachtgevers.

Zorgorganisaties

Lees verder

Particulieren/PGB

Lees verder…

YininZorg: wij doen meer!

Wij zorgen voor zorgverleners, wij ontzorgen opdrachtgevers.

Wij denken mee, adviseren, volgen de laatste wetgevingen en hechten een grote waarde aan kwaliteit en persoonlijkheid, zowel intern als extern.

Wij zijn zakelijk wanneer we zakelijk moeten zijn, maar werken altijd met ons hart.

Wij zijn gedreven, ambitieus en gemotiveerd. En wat wij zijn willen wij ook bieden en leveren.